Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/tuckervill/domains/tuckerville.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4146
Tuckerville • zaterdag 2 september 2017 • Rutbeek, Enschede

Ik kom met een groep vrienden, hebben jullie ook groepstickets?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kom je met een groep van zes vrienden, dan hebben we daar Groepsbundels voor beschikbaar. Met de aankoop van een groepsbundel koop je 6 tickets voor de prijs van 5. Dat is €7,50 korting per persoon! Omgerekend betaal je dus nog maar €37,50 (excl servicekosten) voor een ticket. Wees er snel bij, want we hebben er maar een beperkt aantal van en op=op.

De groepskorting geldt alleen voor Reguliere Tickets. Je betaalt voor alle 6 tickets servicekosten (€4,50 per ticket). Op 2 september zijn er geen Groepsbundels beschikbaar aan de dagkassa, daar zullen alleen Reguliere tickets voor €55 (incl. servicekosten) en Kindertickets voor €17,50 (incl. servicekosten) te koop zijn.