Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/tuckervill/domains/tuckerville.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4146
Tuckerville • zaterdag 2 september 2017 • Rutbeek, Enschede

Tuckerville? Vertel me meer!

Zin in een mooie afsluiter van de zomervakantie? Op Tuckerville toveren we op 2 september 2017 het Twentse land om in een sfeervol, warm en ongedwongen festival, waar popmuziek met folk-, roots- en Americana-invloeden door de speakers klinkt. Rocken op Triggerfinger of Bökkers? Zwijmelen bij Douwe Bob of The Common Linnets? Meezingen met Racoon of Amy Macdonald of juist nieuwe talenten ontdekken zoals Holly Macve en Marlon Williams? Op Tuckerville kan het allemaal! Daarnaast kun je je culinair laten verwennen bij één van de vele foodtrucks, aanschuiven bij de long table dinners van Bistro T-Bone of je laten verrassen door het kinderprogramma van Kidsville.

Tijdens het festival wordt er optimaal gebruik gemaakt van de natuurrijke omgeving Het Rutbeek. Wat dacht je intieme eethoekjes onder een groen dak van bladeren, schommels in de bomen en een campfire-hangout aan het water? Dit jaar zijn er drie grotere podia, maar ook diverse kleine, intieme area’s met de beste pop, folk, country, americana en rootsmuziek. Nieuwsgierig? Bekijk hier de rondleiding over het terrein door Ilse DeLange.