Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/tuckervill/domains/tuckerville.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4146
Tuckerville • zaterdag 2 september 2017 • Rutbeek, Enschede

Waar koop ik mijn tickets?

Tickets voor Tuckerville 2017 zijn te koop via deze website, Eventim.nl en bij alle Primera-winkels, waaronder dus ook bij Primera ’t Ribbelt en Primera Winters in Enschede, Primera Slangenbeek in Hengelo en Primera Bornsestraat in Almelo. Koop je tickets alleen op één van deze plekken, zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt en dat je ticket toegang tot het festival geeft. Kijk uit voor zwarthandelaren om te voorkomen dat je een vals ticket koopt! Andere partijen verkopen (valse) tickets voor Tuckerville mogelijk voor andere (hogere) prijzen. De festivalorganisatie heeft helaas geen invloed op deze tussenhandel.

Met de aankoop van een ticket ga je automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Per persoon kunnen maximaal 10 tickets worden afgenomen. De ticketverkoop van Tuckerville wordt uitgevoerd door Eventim. Je kunt bij hen betalen met iDeal, Visa en Mastercard.