Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/tuckervill/domains/tuckerville.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4146
Tuckerville • zaterdag 2 september 2017 • Rutbeek, Enschede

Wat kost een ticket voor Tuckerville?

Reguliere tickets voor Tuckerville kosten €45. Kom je met een groep vrienden naar Tuckerville? Dan kun je de speciale Groepsbundel aanschaffen voor 6 personen: je betaalt dan voor 5 tickets en krijgt de 6e gratis. Let op: er is slechts een beperkt aantal Groepsbundels beschikbaar. De Groepsbundel geldt alleen voor de reguliere tickets. Kinderen onder de 8 jaar mogen Tuckerville gratis bezoeken, voor kinderen van 8 t/m 15 jaar zijn er Kindertickets van €15 beschikbaar. Ook hiervan zijn er slechts een beperkt aantal.

Voor alle tickets betaal je servicekosten. Voor de reguliere tickets is dit €4,50, voor de Kindertickets €2,50.

Op 2 september kun je ook aan de dagkassa tickets voor het festival kopen. Daar zijn reguliere tickets beschikbaar voor €55 (incl. servicekosten) en Kindertickets voor €17,50 (incl. servicekosten). Er zijn geen Groepsbundels te koop bij de dagkassa, deze zijn alleen in de voorverkoop beschikbaar.