Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/tuckervill/domains/tuckerville.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4146
Tuckerville • zaterdag 2 september 2017 • Rutbeek, Enschede

Bistro T-Bone pop-up restaurant

Wil jij genieten van entrecote, tournedos en pork vers van de grill? Dat kan op Tuckerville in het pop-up restaurant van Bistro T-Bone in Enter! Daar dekken we de tafels voor je, word je welkom geheten door eigenaar Jan Roetgering en schuif je aan bij één van de gedekte lange tafels met je vrienden, familie of collega’s. Geniet van de vers bereide grillgerechten, stokbrood met de befaamde sauzen van de bistro, een Amerikaanse coleslaw-salade en aardappelgarnituur. Jan vertelt je in deze video meer. Alvast eet smakelijk!

De online reservering is gesloten. Er zijn nog enkele plekken voor de shifts van 18:30 uur, 19:30 uur en 20:30 uur beschikbaar op locatie. De kosten zijn 12 munten per persoon.