Vier het 25-jarig jubileum van Ilse DeLange als artiest op Tuckerville
Nieuws

25 mei 2023

Vier het 25-jarig jubileum van Ilse DeLange als artiest op Tuckerville

25 jaar artiest: dat is nogal wat! Ilse DeLange viert haar jubileum op 9 september op ‘haar’ festival Tuckerville met een extra lange headliner-set als afsluiter met een mix aan oude én nieuwe songs. Een dag voor het festival komt haar nieuwe album ‘The Singles Collection 1998-2023’ uit met alle singles die de zangeres tijdens haar zeer succesvolle carrière uitbracht, van haar debuut ‘I’m Not So Tough’ tot en met het onlangs verschenen ‘Confetti Shotgun’.

Americana-, country- én rockmuziek 

Wie Tuckerville zegt, zegt Ilse DeLange. Naast haar bijzondere jubileumshow draait deze festivaldag vooral ook om andere Americana-, country- en rockmuziek, want de zangeres neemt bekende acts als BLØF, Chef’Special, MEAU, Gavin James, Rowwen Hèze en Young Gun Silver Fox mee naar Het Rutbeek in Enschede. Daarnaast spelen de Nederlandse melancholische popband Elephant, het Oostenrijkse indie-duo Cari Cari, de Texaanse singer-songwriter Joshua Ray Walker, de Amerikaanse country-ster Morgan Wade, én Americana-legende van eigen bodem Tim Knol met zijn Wandering Hearts op het festival, die meezingers en kwetsbare songs gaan spelen. Bekijk de hele line-up hier

Een feest voor de hele familie

En natuurlijk geniet jij niet alleen van al die prachtige muziek, ook kinderen zijn dit jaar weer meer dan welkom en bezoeken het evenement zelfs gratis tot 3 jaar! De hele familie kan zich vermaken op Tuckerville, want Kidsville entertaint de kleinsten de hele dag, het kampvuur brengt sfeer voor allemaal, en The Barn staat weer klaar voor heel wat muzikaal geweld. O, ja, vergeet vooral de culinaire food line-up niet: dit belooft een heerlijke dag nazomeren te worden.  

Koop je tickets via onderstaande button en begin alvast met luisteren voor maximale voorpret! 

Wil je als VIP naar Tuckerville komen? Klik hier om alle voordelen te bekijken. 

Kans maken op 2 x VIP tickets voor Tuckerville? Bestel dan hier ‘The Singles Collection 1998-2023’. Wie weet mag jij dan als VIP naar het festival!