Anique

Anique

Anique (Meppel, 2006) is gezegend met een onwaarschijnlijk mooie stem waarmee ze iedereen weet te betoveren. Een mulItalent dat je bij het zingen van het telefoonboek nog omverblaast. Deze nachtegaal is alIjd muziek aan het maken. Ze speelt viool, piano, gitaar en heeM al heel veel songs geschreven. Anique is constant bezig zichzelf te ontwikkelen.

Onder de vleugels van Ilse DeLange, die Anique in 2021 tekende op haar label Spark Records zijn de eerste stappen in haar jonge, muzikale carrière gezet. In 2022 kwam haar debuutsingle ‘There With You uit’. En dit is nog maar het begin.

“Ik hou van muziek omdat het je echt kan raken. Zelf geniet ik enorm van muziek maken en ik vind het heel bijzonder dat ik anderen met mijn muziek blij kan maken of juist kan ontroeren. Het schrijven van eigen songs vind ik fijn, omdat ik dan een verhaal kan vertellen, over mezelf of over iets dat me inspireert. Soms is iets dat je meemaakt makkelijker te verwerken in een song dan dat je erover praat. In 2020 vroeg mijn zangcoach of ik een eigen song kon meenemen naar de les. Die avond schreef ik mijn eerste song”.