Duik in het Tuckerville-programma met ons
Nieuws

2 augustus 2023

Duik in het Tuckerville-programma met ons

Laat die nazomer maar komen! Met dit weer zit er niets anders op dan hopen op een mooie festivaldag op 9 september. Als het aan ons ligt, wordt dit een editie om niet te vergeten. Duik het programma in met ons om alle parels van artiesten te ontdekken die je anders misschien nog niet had gevonden. 

MEAU

Grote kans dat je haar naam al wel eens voorbij hebt horen komen, maar voor de mensen die haar prachtige luisterliedjes nog niet hebben ontdekt: MEAU is een Nederlandse singer-songwriter die al haar gevoel in haar liedjes stopt. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen in haar muziek, bijvoorbeeld met het liedje ‘Als jij maar bij me bent’. Pure en prachtige popmuziek: wij kunnen niet wachten om MEAU live te horen. 

Cari Cari 

Rockduo Cari Cari staat te trappelen om op 9 september op te treden op Tuckerville. Het Australische duo bestaat uit drummer en zangeres Stephanie Widmer en gitarist en zanger Alexander Köck. Ze hebben wel eens gezegd dat ze hun band hebben opgericht om in een film van Quentin Tarantino te komen en of dat nou waar is of niet, je snapt vast al wat voor stoere, pakkende muziek ze maken! De nieuwe single ‘No War’ is krachtig, catchy en belooft heel veel goeds voor hun optreden. 

Marlon Pichel

De Rotterdamse Marlon Pichel is met recht een multi-talent te noemen. Hij zingt, drumt de sterren van de hemel, componeert en is ook nog eens muziekdocent. Zijn hart ligt bij jazz, soul, fusion en funk. De video die je hierboven ziet is opgenomen in de Veronica Express, de trein die Ilse DeLange afgelopen maand door heel Nederland voerde, op weg naar fans. Ilse nodigde Marlon Pichel persoonlijk uit om op Tuckerville te komen spelen toen ze onderweg waren samen. En als het een tip van Ilse is, weet je dat het goed zit. 

Jana Mila

Nog iemand die meeging op de Veronica Express is Jana Mila. De Nederlandse singer-songwriter maakt prachtige, meeslepende luisterliedjes, waar ‘I Wasn’t Gonna’ er zeker een van is. Haar nummer ‘When Times Get Rough’ haalde al meer dan twee miljoen streams op Spotify, tijd voor een bezoekje aan Tuckerville dus! 

Wild Rivers

Verder van huis vinden we de band Wild Rivers, die uit Canada komen en melodieuze folkpop met een indierandje spelen. Het drietal zorgt altijd voor een gezellige en leuke show en heeft met ‘Thinking ‘Bout Love’ een heerlijk liedje te pakken, wat ze vast in hun zwoele nazomer-optreden zullen stoppen. Wij kunnen niet wachten!

Heb je ook al zin in Tuckerville? Klik hier om het hele programma te zien.


Heb je nog geen tickets? Klik dan snel hier! De kinderen mogen ook mee, tot drie jaar komen ze gratis.