De line-up van Tuckerville is compleet! 
Nieuws

9 juni 2023

De line-up van Tuckerville is compleet! 

De line-up van Tuckerville 2023 is compleet. We voegen vier nieuwe namen toe aan het programma: singer-songwriter Hannah Mae, de soulvolle popartiest Albin Lee Meldau, de brass-band De Baron, en special guest Marlon Pichel. Maak je op voor een dag vol met Americana, country-, rock- én popmuziek in Enschede op 9 september. 

Hanna Mae heeft momenteel een grote hit met ‘Wat Wil Je Van Mij’, waardoor je wordt getrakteerd op een dag meezingen met haar én andere grote acts die we al eerder bevestigden. Daarnaast kun je rekenen op een extra lange headliner-show van Ilse DeLange die haar 25-jarig jubileum viert op Tuckerville, naast optredens van BLØF, Chef’Special, Young Gun Silver Fox, Gavin James, Bökkers, Rowwen Hèze en nog veel meer top-acts. Bekijk het volledige programma hier.

Kampvuursessies

Ook de inmiddels beroemde kampvuursessies keren terug naar het festival, met dit jaar Anique, Faela, Fay en Jonathan Rhodes. De kampvuursessies zijn een intiem en uniek concept: bezoekers verzamelen zich op het terrein rond het vuur, waar de meest soulvolle livemuziek wordt gespeeld. Zoals je gewend bent van ons kun je ook dit jaar dansen in de Nozem Eagle Bar en mogen de kinderen gratis mee tot drie jaar, die zich kunnen vermaken in het interactief geprogrammeerde Kidsville.

Veronica Express

Radio Veronica-dj Rob Stenders koos samen met festivaloprichter Ilse DeLange de laatste naam uit voor op het affiche: de Zweedse, soulvolle popzanger Albin Lee Meldau wordt toegevoegd, waar Sarah Jarosz en Brass Rave Unit helaas verstek moeten laten gaan. In plaats daarvan verzorgt de Nederlandse Brass-band De Baron op zaterdag 9 september een muzikaal feest. 

Ilse DeLange heeft zojuist aan boord van de Veronica Express de Rotterdamse Marlon Pichel uitgenodigd om op Tuckerville te komen spelen. Daarmee sluit de zanger, drummer en componist die ons mee terug neemt naar de sixties aan bij de volledige line-up die uit meer dan twintig top-acts bestaat. 

Koop je tickets via onderstaande button