Minder dan 10 dagen te gaan – 10 laatste dingen 
Nieuws

30 augustus 2023

Minder dan 10 dagen te gaan – 10 laatste dingen 

Tel met ons mee af naar de allerlaatste editie van Tuckerville. 10 dagen & 10 tips om je voor te bereiden!

Over 10 dagen zien we elkaar op Het Rutbeek en daarom hebben we 10 laatste tips op een rijtje gezet voor je. Waar moet je aan denken voor je het feestgedruis induikt? Lees het snel hieronder! Het allerbelangrijkste: je kaartjes! Heb je die nog niet?


De beste voorbereiding
Tip 1: Wees op tijd! De artiesten verdienen een leuk publiek, en met jullie zit dat wel snor. We openen het terrein om 11:00 uur en sluiten om 00:00.

Tip 2: Bekijk het blokkenschema hieronder. Zo mis je niets en weet je precies waar en wanneer je vooraan moet staan.


Tip 3: Koop alvast een pendelbusticket! Dat kan via deze link. Naast dat de pendelbus goed is voor het milieu, is het ook nog eens een mega gezellige optie. En je hoeft natuurlijk niet de BOB te zijn!

Tip 4: Wil je wel rijden, of rijd je met iemand mee? Je kunt via onze website nu ook carpoolen met Slinger. Koop dan nu alvast je parkeerkaart via onze website. Scheelt een hoop gedoe.

Tip 5: Wat ook een hoop gedoe scheelt, is alvast je locker kopen. Op die manier ben je verzekerd van een kluisje om je spullen veilig in op te bergen en hoef je dat ter plekke niet meer te doen. Bestel je locker hier!

Op het terrein


We vieren samen Tuckerville, nog één laatste keer. We hebben wat tips voor als onze festivaldeuren eindelijk opengaan op een rijtje gezet voor je.

Tip 6: Betalen op het terrein werkt met muntjes. Daarnaast krijg je een Cup Token als je binnenkomt, omdat we werken met een beker-retoursysteem. Wissel je token in voor een beker als je jouw eerste drankje koopt, en wissel de beker in voor een munt als je even geen zin hebt om je beker vast te houden. Samen houden we Het Rutbeek schoon. We bieden ook gratis drinkwater aan bij de toiletten.

Tip 7: Ook voor de kids is er genoeg te doen. Houd de hele familie wel van een feestje? Neem ze mee! Kinderen tot 3 jaar gaan gratis.

De Tuckerville-club

Tip 8: Look good! Ook dit jaar hebben we schitterende Tuckerville-merchandise, zowel op het terrein en in onze online shop. Hiermee hoor je pas écht bij de club! In die club gelden ook wat regels, dus lees ze alvast door.

Tip 9 is dan ook om even onze huisregels te checken, waarin we uitleggen wat we wel en niet fijn vinden op ons terrein. Dat kan op onze website.

Tip 10: Heb je nog vragen? Lees de Q&A door, waar alle informatie staat verzameld.

Vergeet vooral niet heel veel plezier te maken, deze ALLERLAATSTE keer Tuckerville. De line-up staat op www.tuckerville.nl, net als meer informatie over het festival.

Zien we je op 9 september?