Nog één keer samen Tuckerville op 9 september 2023!
Nieuws

10 augustus 2023

Nog één keer samen Tuckerville op 9 september 2023!

We hebben belangrijk nieuws voor jullie: Tuckerville wordt dit jaar voor de laatste keer georganiseerd.

De afgelopen vijf edities hebben wij Tuckerville vol trots uitgebouwd tot een super sfeervol, intiem en hoogwaardig festival. De prijsstijgingen in de festivalbranche, de algemene inflatie én onze wens om toegankelijk te blijven voor een groot publiek, zorgen ervoor dat de kwaliteit waar wij als organisatie voor staan, helaas niet langer haalbaar is zonder in te leveren op de beleving voor onze bezoekers. De komende editie van Tuckerville zal daarom de laatste zijn.

Op zaterdag 9 september gaan we nog één keer knallen met optredens van o.a. BLØF, ChefSpecial en Young Gun Silver Fox. Als afsluiting van deze bijzondere dag speelt Ilse DeLange een extra lange headliner-set ter ere van haar 25-jarig jubileum en om alle Tuckerville bezoekers te bedanken voor 6 prachtige edities.

De vijf succesvolle edities die het festival tot nu toe gekend heeft, hebben veel muzikale hoogtepunten opgeleverd met Nederlandse en bijzondere, internationaal bekende artiesten. Zo staat het meeslepende optreden van Carrie Underwood nog in veel geheugens gegrift, net als de shows van George Ezra, Triggerfinger en James Morrison.

Wil jij bij deze laatste editie van Tuckerville zijn?