Warme, laatste editie van Tuckerville op komst 
Nieuws

6 september 2023

Warme, laatste editie van Tuckerville op komst 

Aanstaande zaterdag gaan we nog één keer samen feesten. Het belooft een zonnige en warme dag te worden. We hebben aan verkoeling gedacht, maar ga zelf ook goed voorbereid op pad.

Extra water, smeren en verkoeling

Eerder deze week hebben we je al tien tips gegeven voor de beste voorbereiding. Gemist? Lees onze vorige blogpost, waarin ook het blokkenschema staat, plus de beste opties om naar het festivalterrein te komen. 

Het water bij de toiletten uit de kraantjes is (al jaren) te drinken. Vanwege het warme weer hebben we er extra waterpunten bijgeplaatst. Bij deze kraantjes kun je gratis drinkwater tappen, zodat je in ieder geval goed gehydrateerd blijft. Ook kun je op deze plek gratis zonnebrand pakken voor jezelf én de kids, want smeren is minstens net zo belangrijk. Naast goed water drinken en smeren is het ook belangrijk om af en toe de schaduw op te zoeken. Een deel van onze programmering speelt zich af in tenten en onze festivallocatie Het Rutbeek ligt in een bosrijke omgeving met veel schaduw.

Pootjebaden en afkoelen
Er ligt ook een mooi meer aan het festivalterrein, waardoor de verkoeling nooit ver weg is. Zwemmen is helaas niet toegestaan, maar pootjebaden wel. Koel dus lekker af met wat druppels op je lichaam of water tot je enkels en laat het briesje af en toe de druppels van je voorhoofd blazen.

Wil je weten hoe ons festivalterrein eruitziet? Download hier de plattegrond!

Het allerbelangrijkste aanstaande zaterdag? Dat we er samen een leuke dag van maken! We vieren nog één keer samen Tuckerville en sluiten dat feestelijk af met een extra lange set van Ilse DeLange. Meer informatie vind je bij de FAQ, net als het antwoord op al je vragen. 

Zien we je aanstaande zaterdag ook? 

Voor de late beslissers: